Bootcamp en kickbokstrainingen in Madeleine

Publicatiedatum: 27 juni 2018

Vanaf half september 2018 worden in expertisecentrum Madeleine in Boxmeer bootcamp- en kickboxtrainingen aangeboden. Hiervoor zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers.


In samenwerking met Trainer Thomas start vanaf half september 2018 in expertisecentrum Madeleine in Boxmeer Winnaars op Wielen. Dit succesvolle initiatief uit Nijmegen biedt bootcamp- en kickbokstrainingen aan ouderen en mensen met een zorgvraag, die graag meer en samen met anderen willen bewegen.

 

Cliënten van Madeleine en ouderen uit de wijk kunnen wekelijks samen met een sportmaatje trainen in een groep van maximaal 12 deelnemers. De sportmaatjes zijn studenten van het ROC die op een sportieve manier ervaring op komen doen in de zorg. De deelnemers leren samen verschillende bootcamp- en bokstechnieken en werken zo aan hun conditie.

 

Gezocht: sportieve vrijwilligers
Voor het begeleiden van de trainingen zijn we op zoek naar sportieve vrijwilligers (m/v). Samen met Trainer Thomas start je vanaf half september met het geven van de trainingen bij Madeleine. Er zijn geen bepaalde competenties vereist. De trainingen vinden op dinsdagmiddag van 15.00 – 16.00 uur plaats. In 9 weken leert Thomas je alles wat je moet weten over de verschillende bootcamp & kickbokstechnieken en het geven van de training. Wanneer je na 9 weken alles onder de knie hebt, ben je officieel Winnaars op Wielen trainer en begeleid je voortaan zelfstandig de groep. Thomas blijft het hele jaar betrokken voor ruggespraak of vragen rondom de trainingen. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Jeanette Langen via j.langen@Pantein.nl of tel. 0485-846 610.