Hoogste punt bouw Hof van Loon bereikt

Publicatiedatum: 7 juli 2018

Op zaterdag 7 juli 2018 bereikte nieuwbouwproject Hof van Loon in Overloon een belangrijke mijlpaal: het hoogste punt van de bouw is een feit!


Kees van der Kroon ontwikkelt in samenwerking met Pantein dit bijzondere woongebouw op de hoek Vierlingsbeekseweg/Venraijseweg/Museumlaan in het centrum van Overloon. In Hof van Loon kunnen mensen met of zonder zorgvraag wonen.

 

Ter ere van het bereiken van het hoogste punt hees Kees van der Kroon een vlag in de bouwkraan.

Ter ere van het bereiken van het hoogste punt hees Kees van der Kroon een vlag in de bouwkraan.


De bouw van het appartementencomplex verloopt voorspoedig. Op vrijdag 20 oktober 2017 werd gestart met de bouw van het complex. Als alles volgens planning verloopt, kunnen de huurders van de particuliere appartementen in het laatste kwartaal van 2018 naar hun nieuwe woningen verhuizen. De verhuizing van de bewoners van zorgcentrum Pantein Huize Loôn in Overloon vindt in het eerste kwartaal van 2019 plaats. Zij verhuizen nadat de algemene ruimtes zijn afgewerkt en ingericht.

 

Over Hof van Loon
Hof van Loon bevat 50 appartementen. Hiervan zijn 30 appartementen bestemd voor de bewoners van zorgcentrum Pantein Huize Loôn in Overloon. De overige 20 woningen worden door Huren Overloon verhuurd aan particulieren. In deze appartementen kunnen zowel ouderen als jongeren wonen. Particuliere huurders, die een zorgvraag hebben, kunnen via Pantein verpleeghuiszorg in hun eigen woning krijgen. Hierdoor kunnen zij zo lang mogelijk thuis, in hun eigen dorp blijven wonen.