Ruimere openingstijden en nieuw spreekuur in Bibliotheek Madeleine

Publicatiedatum: 28 juni 2017

Per 1 juli 2017 worden de openingstijden van Bibliotheek Madeleine in Boxmeer verruimd.


De bibliotheek is voortaan geopend op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur en op woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Ook gaat het WMO-loket vanaf juli spreekuur in de bibliotheek houden.

 

Nieuw spreekuur
De ouderenverpleegkundige en het WMO-loket houden iedere vierde donderdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur een gezamenlijk spreekuur. Mensen die beperkingen op het gebied van de maatschappelijke deelname en/of de zelfredzaamheid hebben, kunnen via het WMO-loket een beroep doen op begeleiding vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Het spreekuur is voor iedereen toegankelijk, er hoeft vooraf geen afspraak te worden gemaakt.

 

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers
Dankzij de komst van diverse enthousiaste vrijwilligers kunnen de openingstijden per 1 juli met twee dagdelen worden uitgebreid. Nieuwe vrijwilligers blijven welkom, Bibliotheek Madeleine is met name op zoek naar vrijwilligers die op maandag en/of vrijdag willen werken. Mensen die interesse hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Jeanette Langen, coördinator informele zorg van Madeleine, tel. 06 - 12 65 05 12.

 

Over Bibliotheek Madeleine
In Bibliotheek Madeleine kunnen ouderen uit de buurt en mensen met een zorgvraag boeken lenen en kranten en tijdschriften lezen. Bezoekers kunnen via spreekuren informatie krijgen over diverse (zorggerelateerde) thema’s. Ook vinden er regelmatig verrassende activiteiten plaats. Klik hier voor meer info over de activiteiten en spreekuren.


Bibliotheek Madeleine is gevestigd aan de Velgertstraat 1 in Boxmeer.