De SchitteRing,
Haps

De SchitteRing

Midden in de samenleving

De SchitteRing in Haps bestaat uit drie woongroepen voor mensen met dementie en een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking. De woongroepen bieden een huiselijke sfeer. Op de bovenverdieping van de SchitteRing bevinden zich acht zelfstandige huurappartementen voor senioren. Zij kunnen terugvallen op 24 uur per dag nood- en spoedhulp van de SchitteRing. Indien nodig krijgen ze thuiszorg van het thuiszorgteam van De SchitteRing.

Kennismaken met de Schittering

 

Meedoen 

De bewoners leven een zo gewoon mogelijk leven. Ze helpen bijvoorbeeld met koken, tafel dekken en de afwas. De bewoners van de SchitteRing doen regelmatig mee aan activiteiten in het dorp. Daarnaast zijn de inwoners van Haps welkom bij activiteiten in De SchitteRing. Zo is er over en weer een hecht contact ontstaan. De betrokkenheid bij elkaar is dan ook groot. Vrijwilligers en mantelzorgers spelen hierin natuurlijk een grote rol.

Eigen zit/slaapkamer

Een woongroep bestaat uit zes bewoners. Ze hebben een gezamenlijke huiskamer met open keuken en terras. Iedere bewoner heeft een zit/slaapkamer met eigen sanitair. De kamer kan naar eigen wens worden ingericht.

Ligging 

De SchitteRing ligt in het centrum van Haps. U vindt de bushalte op 150 meter afstand, op 75 meter afstand liggen een supermarkt en ijssalon. Haps is een groen dorp dat midden in een groot landbouwgebied ligt. Op 1000 meter van het centrum ligt visvijver De Kampse Plas. Het dichtstbijzijnde treinstation is Cuijk op circa 6 km. Rondom De SchitteRing liggen parkeerplaatsen. 

 

Voor wie?

In de SchitteRing wonen mensen met dementie. De zorg, behandeling en begeleiding is met name gericht op mensen met een indicatie vanaf zorgprofiel Verpleging en Verzorging 5 van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).
Heeft u een zorgprofiel Verpleging en Verzorging 4, dan bekijken we graag samen met u met welke zorg, behandeling en begeleiding u het beste tot uw recht komt.

Zorgaanbod

Praktische informatie

Hieronder vindt u een korte beschrijving van een aantal onderwerpen. In het onderdeel 'Informatie voor (nieuwe) klanten' kunt u uitgebreidere informatie over tal van onderwerpen vinden.

Woongroep

Een woongroep bestaat uit zes bewoners. Ze hebben een gezamenlijke huiskamer met open keuken en terras. Iedere bewoner heeft een slaapkamer van 24,5 m2 met eigen sanitair. In overleg kunt u uw huisdier meenemen. De kamers liggen op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk.

 

Locaties

  • Zorgcentrum De SchitteRing Haps

    Burgemeester van Hultenstraat 6, 5443 AR Haps


    0485 - 846 700

Meer info of aanmelden

Voor aanmelding of als u vragen over wonen in een zorgcentrum heeft, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via tel. 0900-8803 of het contactformulier invullen.

De SchitteRing

Burgemeester van Hultenstraat 6
5443 AR Haps
Tel.: 0485 - 846 700

Voor (zorg)vragen: tel. 0900 - 8803

Folders