Castella,
Cuijk

Castella

Open, levendig en voor ieder wat wils

Castella is onderdeel van de wijk Cuijkse Cantheelen in het levendige centrum van Cuijk. Dat betekent een winkelcentrum om de hoek, een schouwburg, restaurants en altijd wel iets op de culturele agenda. 

Breed aanbod

Castella heeft zorgappartementen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en woongroepen voor mensen met dementie. Bij alle zorgvormen staat voorop dat bewoners ondanks hun zorgvraag toch zoveel mogelijk kunnen blijven leven zoals ze dat gewend waren. Castella beschikt ook over vier ruime kamers, die voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt. Mensen die thuis door hun partner worden verzorgd, kunnen bijvoorbeeld van de kamer gebruik maken, zodat de partner even op vakantie kan gaan.

Weids uitzicht

Een aantal appartementen en het terras van brasserie de Poorten bieden een prachtig uitzicht op de Maas en haar uiterwaarden. De rivier ligt op 100 meter van het zorgcentrum.

Ligging 

Castella ligt in het centrum van Cuijk. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 500 meter. Cuijk heeft een treinstation. Castella beschikt over een parkeergarage. 

Voor wie?

In Castella wonen zowel mensen die lichamelijke zorg nodig hebben als mensen met dementie. Wilt u in Castella komen wonen, dan heeft u hiervoor een indicatie vanaf zorgprofiel Verpleging en Verzorging 5 nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Zorgaanbod

Praktische informatie

Appartementen en kamers

Mensen met een lichamelijke zorgvraag beschikken over een ruim appartement. Mensen met dementie hebben een eigen zit-/slaapkamer en badkamer en wonen in een groep van 6 tot 7 personen.

Maaltijden

Er is een dagmenu. Als u bepaalde gerechten liever niet eet, zijn er alternatieven beschikbaar. En natuurlijk houden we rekening met uw dieet.
Woont u in een zorgappartement, dan kunt u zowel in uw appartement als in restaurant Bastion eten. U bepaalt zelf of u 's middags of 's avonds warm wilt eten.
Bewoners in een woongroep eten meestal samen en bepalen gezamenlijk het eetmoment. 
Bezoekers zijn ook van harte welkom in het restaurant.

Faciliteiten

 • Restaurant Bastion
 • Brasserie de Poorten
 • Stiltecentrum
 • Kapsalon
 • Pedicure
 • Was- en linnenverzorging
 • Winkel

Activiteiten

Op basis van de wensen van bewoners zorgt Castella samen met haar vrijwilligers voor een aanbod van uiteenlopende activiteiten. Castella organiseert ook activiteiten samen met andere organisaties, zoals Ontmoetingscentrum 't Fort, Stichting Welzijn Ouderen Cuijk en KBO afdeling Cuijk.

 
Activiteitenoverzicht februari 2020

Activiteitenoverzicht maart 2020 

 

De Vrienden van Castella en De SchitteRing organiseren regelmatig extra activiteiten. Wilt u hieraan een financiële bijdrage leveren? Klik dan hier voor meer info. 

 

Locaties

 • Castella, Cuijk

  Cantheelen 6-200, 5431 MC Cuijk


  0485 - 844 400

Meer info of aanmelding

Denkt u na over een verblijf in Castella? Bespreek het met uw huisarts.

Voor aanmelding of als u vragen over wonen in een zorgcentrum heeft, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via tel. 0900-8803 of het contactformulier invullen.

Castella

Cantheelen 6-200
5431 MC Cuijk
Tel.: 0485 - 844 400

Voor (zorg)vragen: tel. 0900 - 8803

Folders