Avontuurlijke rally levert prachtige cheque op

Publicatiedatum: 14 augustus 2019

Roland Zonnenberg en John Schuurmans uit Haps reden de Baltic sea cirkel met een missie: zich inzetten voor de ouderen in Haps door via sponsoring zoveel mogelijk geld op te halen.


In achttien dagen reden zij door 11 landen om na 8500 km de Noordpoolcirkel te bereiken. Een extra uitdaging was dat de auto minimaal 21 jaar oud moest zijn en dat er geen navigatieapparatuur mocht worden gebruikt.

 

Onlangs namen vertegenwoordigers van De SchitteRing en Mariagaarde een geldbedrag van maar liefst 2900 Euro in ontvangst. Dit geld wordt besteed aan zaken die het welzijn van de bewoners van De SchitteRing en de bezoekers van dagopvang Mariagaarde verhogen. De komende tijd worden hiervoor plannen uitgewerkt. Roland en John: hartelijk bedankt voor jullie fantastische actie namens alle mensen van De SchitteRing en Mariagaarde.

 

 

Van links naar rechts: John Schuurmans, Roland Zonnenberg, Sandra Hendriks-Thijsen (medewerker De SchitteRing), Stientje van de Eeden (bewoonster De SchitteRing), Henk Ermers (medewerker De SchitteRing), Marietje Hurkens (gast dagopvang Mariagaarde), Ankie Jacops (medewerker Mariagaarde), Wim van Heeswijk (gast dagopvang Mariagaarde).