Aldenhorst,
Mill

Aldenhorst

Gemoedelijk, gastvrij en prachtig gelegen

Zorgcentrum Aldenhorst in Mill grenst aan het prachtige landschapspark van het dorp en kijkt uit op kasteel Aldendriel. Het zorgcentrum ligt op 500 meter van het dorpscentrum met winkels. Rondom het zorgcentrum liggen zorgwoningen voor senioren die zelfstandig wonen en zorg ontvangen van Aldenhorst.

Wandelparadijs

Een klein ommetje door het dorpspark of de mooie eigen tuin met dierenweide? Of heeft u meer zin om een partijtje jeu de boules te spelen? Wie graag in de buitenlucht vertoeft, woont hier goed.

Gezelligheid

In de gemeenschappelijke recreatieruimte kunnen mensen gezellig koffie drinken en kaarten. Ook vinden hier activiteiten plaats. Voor bewegingslessen kunt u in het fitnesscentrum terecht.

Ligging

U vindt de bushalte op 300 meter afstand en het winkelcentrum op 500 meter. De omgeving van het dorp is groen: akkers, weilanden, bos en natuurgebied Molenheide. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Boxmeer op circa 17 km. Er is parkeergelegenheid op het terrein van het zorgcentrum.

 

Voor wie?

In zorgcentrum Aldenhorst wonen zowel mensen die lichamelijke zorg nodig hebben als mensen met dementie. Wilt u in zorgcentrum Aldenhorst komen wonen, dan heeft u hiervoor een indicatie vanaf zorgprofiel Verpleging en Verzorging 5 nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Zorgaanbod

Appartementen en kamers

Afhankelijk van uw zorgvraag, woont u in een zorgappartement of heeft u een kamer, die deel uitmaakt van een woongroep.

De eenkamerappartementen hebben een apart keukendeel en kleine badkamer. U kunt uw appartement zelf inrichten. U mag een huisdier meebrengen, als u (of uw mantelzorger) er voor kan zorgen. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk.

Binnen de woongroep zijn er éénpersoonskamers. De woongroep heeft een huiselijke setting; bewoners helpen bijvoorbeeld bij het klaarmaken van de maaltijden en andere dagelijks terugkerende huishoudelijke klusjes. 

Maaltijden

Er is een dagmenu. Als u bepaalde gerechten liever niet eet, zijn er alternatieven beschikbaar. En natuurlijk houden we rekening met uw dieet.
Woont u in een zorgappartement, dan kunt u zowel daar als in het restaurant eten.  U bepaalt zelf of u 's middags of 's avonds warm wilt eten. 
Bewoners van een woongroep eten meestal samen en bepalen gezamenlijk het eetmoment.
Bezoekers kunt u meenemen naar het restaurant.

Faciliteiten

 • Bibliotheek
 • Fitnessruimte
 • Café/bar
 • Internetsoos
 • Wifi
 • Geestelijke verzorging
 • Stiltecentrum
 • Kapsalon
 • Pedicure
 • Was- en linnenverzorging

Activiteiten 

In het zorgcentrum vinden allerlei activiteiten plaats. Wekelijks is er van alles te doen: aquarelleren, handwerken, bewegen en nog veel meer.  

 

Locaties

 • Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

  Pastoor Maasstraat 7, 5451 PA Mill


  0485 - 844 200

Meer info of aanmelden

Denkt u na over een verblijf in een zorgcentrum? Bespreek het met uw huisarts.

Voor aanmelding of als u vragen over wonen in een zorgcentrum heeft, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via tel. 0900-8803 of het contactformulier invullen.

Aldenhorst

Pastoor Maasstraat 7
5451 PA Mill
Tel.: 0485 - 844 200

Voor (zorg)vragen: tel. 0900 - 8803

Folders