Financiële en administratieve begeleiding

Financiële en administratieve begeleiding

Wat is het?

Steeds meer mensen komen in financiële problemen. Als u het overzicht op uw geldzaken kwijtraakt, kan iemand van Pantein u begeleiden bij het weer op orde brengen van uw financiën en administratie. De budgetbegeleider geeft praktische hulp en ondersteuning aan mensen die problemen ervaren bij het ordenen van hun administratie en post, wanneer zij het overzicht kwijt zijn op hun financiën of wanneer zij betalingsachterstanden hebben.

Wat doen we?

Wat houdt budgetbegeleiding in?
De budgetbegeleider helpt u uw huishoudbudget op orde brengen. Klanten krijgen op deze manier weer structuur in hun huishouding en de regie over hun dagelijks leven. 

Locaties

Waar biedt Pantein financiële en administratieve begeleiding aan?
In het kaartje hieronder ziet u waar Pantein budgetbegeleiding aanbiedt. De begeleider kan bij u thuis komen of u komt naar een kantoor van Pantein.

Werkgebied Pantein

Wat kost het u?

Wat kost financiële en administratieve begeleiding?
Om financiële/administratieve begeleiding te krijgen moet u beschikken over een geldige WMO-indicatie. De gemeente waar u woont bepaalt of u een eigen bijdrage voor deze begeleiding moet betalen.


Heeft u geen geldige indicatie voor begeleiding, dan kunt u deze vorm van budgetbegeleiding zelf inkopen bij Pantein Extra. Kijk voor meer informatie en de tarieven op de website van Pantein Extra

Direct aanvragen

Hoe vraagt u financiële en administratieve begeleiding aan?
U kunt zich aanmelden voor begeleiding door een mail te sturen naar budgetbegeleiding@pantein.nl of bel 0900-8803. Vraag dan naar de casemanager Gespecialiseerde Thuisbegeleiding. Het is ook mogelijk om u aan te melden via uw huisarts, maatschappelijk werk of een andere hulpverlener. Zij doen dit ook door te bellen met 0900-8803.

Ook interessant voor u