Betaalde dienstverlening

Tegen betaling kunt u via het zorgcentrum gebruik maken van diverse extra diensten. De kosten staan vermeld op onze tarievenlijst. Deze kunt u hier vinden.

 

Rolstoelvervoer
In samenwerking met vriendenstichtingen wordt er op sommige locaties tegen een vergoeding rolstoelvervoer aangeboden. Bij uw contactpersoon Zorg kunt u informeren of dit ook geldt voor het zorgcentrum waar u woont.

 

Winkel
Een aantal zorgcentra beschikt over een winkel. In deze winkel kunt u diverse levensmiddelen en producten kopen. De openingstijden vindt u bij de winkel.

 

(Feest)ruimte
Wilt u een feestje of bijeenkomst organiseren, dan kunt u in diverse zorgcentra een ruimte huren. De catering kan ook door het zorgcentrum worden verzorgd. De kosten komen voor uw rekening. Via de locatieondersteuner kunt u informatie opvragen over de mogelijkheden die er in uw zorgcentrum zijn.

 

Interne verhuizing
Indien u op eigen verzoek intern verhuist en verhuishulp nodig heeft, komen de kosten van de verhuizing voor uw rekening.

 

Indien u op verzoek van Zorgcentra Pantein verhuist, zorgt het zorgcentrum er gratis voor dat uw spullen worden ingepakt en verhuisd. Ook zorgt het zorgcentrum ervoor dat uw spullen worden opgehangen.

 

Als u een tweepersoonsappartement bewoont en uw partner verhuist of komt te overlijden, dan verhuist u naar een eenpersoonsappartement zodra deze beschikbaar is. De kosten voor deze verhuizing komen voor rekening van Zorgcentra Pantein.

 

Verlenging huur appartement
Als het appartement in verband met overlijden wordt opgezegd, heeft uw vertegenwoordiger vanaf de dag van overlijden zeven dagen de tijd om de persoonlijke bezittingen uit het appartement te halen. Na zeven dagen worden er kosten in rekening gebracht.

 

Het appartement moet worden opgeleverd, zoals u het heeft gekregen.

 

Voor de onderstaande diensten kunt u bij externe partijen terecht:

 

Internet, tv en telefonie
In uw kamer of appartement zijn een tv- en een telefoonaansluiting aanwezig. Wilt u gebruik kunnen maken van internet in uw kamer of appartement, dan adviseren wij u te kiezen voor een draadloze internetaansluiting. In alle zorgcentra is een openbaar WIFI-netwerk aanwezig.

 

U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een abonnement voor tv, telefonie en/of internet.

 • Op de volgende locaties kunt u een abonnement voor tv of telefoon via Pantein afsluiten:
  Madeleine, Boxmeer - Orangerie, Boxmeer - Norbertushof, locatie Kuipersgroes 2, Gennep - Norbertushof, locatie Kleermakersgroes 11, Gennep - Aldenhorst (incl. Meihorst en Buitenhorst), Mill - De Lookant, Wanroij.
  Ook als u tijdelijk in zorgcentrum Symfonie in Boxmeer verblijft (appartement 161A, 161B, 171A of 171B), kunt u via Pantein een abonnement voor tv of telefoon afsluiten.
   
 • Voor alle andere zorgcentra van Pantein geldt dat u voor het afsluiten van een abonnement rechtstreeks contact kunt opnemen met een aanbieder naar keuze. Bij de locatieondersteuner kunt u navragen welke aanbieders hun diensten in het zorgcentrum aanbieden.

 

De kosten voor abonnementen en telefoneren zijn voor uw rekening.

 

Wasverzorging
Voor het wassen van uw kleding heeft u verschillende keuzes:

 • U kunt een familielid of kennis vragen om uw was te verzorgen
 • U kunt wasserij Lips+ inschakelen, met dit bedrijf werkt Zorgcentra Pantein samen. Uw zorgteam kan u een informatiepakket verstrekken. Ook kunt u meer info vinden op www.wasverzorging.nl
 • U kunt zelf een wasserij naar keuze inschakelen.

 

Linnengoed – een set beddengoed, handdoeken, washandjes en theedoeken – kunt u via Zorgcentra Pantein krijgen. De waskosten van dit linnengoed worden niet aan u doorberekend.

Indien u graag uw eigen linnengoed gebruikt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de wasverzorging.

 

Kapper
U kunt uiteraard uw eigen kapper blijven bezoeken. Daarnaast is in het zorgcentrum ook regelmatig een kapper aanwezig. U kunt bij uw contactpersoon Zorg informeren hoe u een afspraak kunt maken. U kunt rechtstreeks bij de kapper afrekenen.

 

Pedicure
Voor de verzorging van uw voeten kunt u een afspraak maken bij de pedicure, die regelmatig het zorgcentrum bezoekt. Natuurlijk kunt u ook uw eigen pedicure blijven bezoeken.

 

De kosten zijn voor eigen rekening, tenzij u een medische indicatie voor een pedicurebehandeling heeft. U kunt bij uw contactpersoon Zorg informeren hoe u een afspraak kunt maken. U kunt rechtstreeks bij de pedicure afrekenen.