Speciale circusvoorstelling voor Norbertushof

Publicatiedatum: mei 2022

Op zondag 15 mei 2022 vindt er een bijzondere voorstelling van Circus in de Zorg plaats op het terrein van zorgcentrum Norbertushof in Gennep.


Deze voorstelling is speciaal bestemd voor bewoners van Norbertushof. Familieleden van bewoners, medewerkers en vrijwilligers van Norbertushof en wijkbewoners kunnen tegen betaling ook een van de shows bijwonen.  

 

Het opbouwen van de circustent is al een beleving op zich. Als daarna de clowns, acrobaten en andere artiesten in kostuum arriveren, is het feest al bijna compleet. En dan moet de voorstelling nog beginnen. De show zelf is al net zo persoonlijk. En helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt circusdirecteur Frank in de spotlight. De show begint. Acrobaten doen spannende acts in de lucht, clown Frenky maakt jong en oud aan het lachen en hondjes dartelen door de piste. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting.

 

Circus zonder drempels
Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk. Iedere voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op. Het circus verbindt verschillende doelgroepen en koppelt authentieke circusdisciplines aan artistieke ontwikkeling. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doet vergeten. Zo verhoogt Circus in de Zorg de kwaliteit van leven voor jaarlijks ruim 51.000 ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking in heel Nederland.