Symfonie,
Boxmeer

Symfonie

Comfort, ruim en groen

Symfonie is een modern en sfeervol zorgcentrum, dat op loopafstand van het dorpshart van Boxmeer ligt. Het centrum ademt een luxe sfeer uit door de inrichting met kroonluchters, open haard en vleugel. De vele planten zorgen voor een natuurlijk accent. Het zorgcentrum grenst aan het mooie, grote Weijerpark en ligt nabij cultureel centrum De Weijer.

 

Het gebouw biedt een sfeervolle ambiance en veel comfort. De appartementen zijn ruim van opzet. Deze zijn ook erg geschikt voor echtparen, waarvan beide personen een zorgvraag hebben. Ook voor echtparen, waarvan maar één persoon een zorgindicatie heeft, zijn er mogelijkheden in Symfonie. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

 

 

Wijk Weijerstaete

Zorgcentrum Symfonie ligt in de wijk Weijerstaete en wordt omringd door huur- en koopwoningen. Deze zijn bedoeld voor ouderen die zelfstandig willen wonen, maar wel met zorg dichtbij. Ze kunnen naar behoefte meedoen aan de activiteiten en eten in het restaurant van zorgcentrum Symfonie.

Volop in beweging

Zorgcentrum Symfonie leeft en nodigt haar bewoners uit in beweging te blijven, letterlijk en figuurlijk. De wensen van bewoners staan daarbij centraal en de mogelijkheden zijn divers, bijvoorbeeld een gymactiviteit of een wandeling in het nabijgelegen park.  Daarnaast vinden er in het zorgcentrum muziekoptredens en toneelvoorstellingen plaats.

Ligging

Zorgcentrum Symfonie ligt op loopafstand van het centrum van Boxmeer met een ruim aanbod aan winkels en restaurants. De bushalte is voor de deur, het winkelcentrum ligt op 700 meter afstand en het treinstation op 1300 meter. Er is parkeergelegenheid op het terrein van het zorgcentrum.

Voor wie?

In zorgcentrum Symfonie wonen zowel mensen die lichamelijke zorg nodig hebben als mensen met dementie. De zorg, behandeling en begeleiding in zorgcentrum Symfonie is met name gericht op mensen met een indicatie vanaf zorgprofiel Verpleging en Verzorging 5 van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).
Heeft u een zorgprofiel Verpleging en Verzorging 4, dan bekijken we graag samen met u met welke zorg, behandeling en begeleiding u het beste tot uw recht komt.


Heeft u interesse in een huurwoning in de wijk, dan kunt u contact opnemen met woningcorporatie Mooiland. 

Zorgaanbod

Praktische info

Hieronder vindt u een korte beschrijving van een aantal onderwerpen. In het onderdeel 'Informatie voor (nieuwe) klanten' kunt u uitgebreidere informatie over tal van onderwerpen vinden.

Appartement

De appartementen hebben een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer, een badkamer en een inpandig balkon. U mag een huisdier meebrengen, als u (of uw mantelzorger) er voor kan zorgen. De appartementen liggen op de eerste, tweede en derde verdieping en zijn rolstoeltoegankelijk.

Zorg

U kunt rekenen op zorg en ondersteuning van het zorgteam. Het behandelteam biedt u zorg en begeleiding om de beperking van uw ziekte acceptabel te maken. Het doel is dat u  zoveel mogelijk kwaliteit van leven ervaart.

Maaltijden

Er is een keuzemenu en natuurlijk houden we rekening met uw dieet.
U kunt in uw appartement of in het restaurant eten. Kiest u voor het restaurant, dan kunt u daar 's middags uw warme maaltijd eten.
Bezoekers kunt u meenemen naar het restaurant. 

Faciliteiten

 • Restaurant 
 • Bibliotheek
 • Bewegingscentrum
 • Wifi
 • Geestelijke verzorging
 • Stiltecentrum
 • Kapper aan huis
 • Pedicure
 • Was- en linnenverzorging
 • Winkel

Activiteiten

Op basis van de wensen en behoeften van bewoners organiseert het zorgcentrum activiteiten. U kunt onder andere deelnemen aan een kookgroep, schilderen of koersballen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u heerlijk ontspannen op het mooi ingerichte plein in het zorgcentrum. In de leeshoek kunt u in een rustige omgeving een boek, krant of tijdschrift lezen.

 

 

Locaties

 • Zorgcentrum Symfonie Boxmeer

  Weijerstaete 1, 5831 ZZ Boxmeer


  0485 - 846 500

Meer info of aanmelden

Denkt u na over een verblijf in een zorgcentrum? Bespreek het met uw huisarts.

Voor aanmelding of als u vragen over wonen in een zorgcentrum heeft, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via tel. 0900-8803 of stuur een mail naar info.thuiszorg@pantein.nl. Vermeld in uw bericht duidelijk het onderwerp, uw naam, woonplaats, emailadres en telefoonnummer

Symfonie

Weijerstaete 1 
5831 ZZ Boxmeer
Tel.: 0485 - 846 500


Voor (zorg)vragen: tel. 0900 - 8803